Webdesigners met de status Basis zijn langer dan een jaar ingeschreven bij de KVK met als hoofdactiviteit webdesign. Verder zijn deze bedrijven niet gecontroleerd door WebmasterKeur.

Overzicht 10 van 38 webmasters

Aantal:
Sorteer op:
Volgorde:
Digitale oplossingen, apps, websites, games, alles met een API

We zijn een technische partij voor marketing/mediabureau’s en direct voor organisaties. Naast development verzorgen we ook conceptontwikkeling en design. Soms vermelden we concepten op onze eigen website, maar indien nodig ook volledig undercover.

Toegankelijke teksten over gezond en lekker eten, duurzame technologie en andere dingen die de wereld een stukje mooier maken. In opdracht van bedrijven, onderzoeksorganisaties en bladen.

Webdesign voor klanten van elk formaat

Een maatwerk website voor jezelf of jouw bedrijf. Professioneel, betaalbaar en snel. Je ontvangt een compleet pakket waarmee je jouw onderneming of identiteit op het internet een plaats kan geven en kan werken aan lokale en landelijke marketing.…

Alice Design bestaat uit één gedreven en talentvolle grafisch ontwerper. Een ambitieuze uitvinder die zich door eenvoud, passie en liefde onderscheidt van de rest. Ik sta voor krachtige ontwerpen met een heldere communicatie. Het doel is op te…

Linda Canter is SEO tekstschrijver en blogger. Ze helpt bedrijven met het verbeteren van hun vindbaarheid in Google, door goede, leuke en vlotte teksten te schrijven. En soms wordt ze daar bij geholpen door een groepje andere taalliefhebbers.