Voor vragen over bedrijfsvermeldingen, bel ons op:

040 7440 282

BEDRIJFSGEGEVENS:

Contact

Heb je een vraag of opmerking over onze website? Vul dan dit formulier en, dan nemen wij snel contact met je op.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Kan mijn bedrijf vermeld worden bij alle specialisaties?

Standaard wordt je bedrijf vermeld in de basis-categorieën Web Design, Social Media en WordPress. Bij het Zilver-pakket is vermelding bij andere specialisaties mogelijk als je bedrijfsportfolio aantoont dat je meerjarige ervaring hebt in die specialisaties. Een vermelding bij de specialisatie "Beveilliging van websites en webshops" is alleen mogelijk als je bedrijf voldoet aan de aanvullende eisen die gesteld worden aan de status Goud.

Ben ik vrij om zelf trefwoorden te kiezen waarop mijn bedrijf gevonden wordt?

De zoekfunctie op onze site maakt gebruik van de omschrijving in je bedrijfsprofiel en de trefwoorden die vermeld staan onder "Vakkennis". Deze teksten kun je zelf aanleveren. Voordat je bedrijfspagina gepubliceerd wordt, controleert WebmasterKeur of deze gegevens representatief zijn voor jouw bedrijf. Waar nodig wordt de tekst door ons aangepast.

Kan ik zelf mijn bedrijfspagina aanpassen?

Om de kwaliteit van onze catalogus te bewaken, stelt WebmasterKeur zelf de bedrijfspagina's op. Dat doen we in overleg met jou. Wijzigingen kun je eenvoudig aan ons doorgeven. Na controle passen wij dan je bedrijfspagina aan.

Hoe kan mijn bedrijf gecertificeerd worden voor beveiliging van websites of webshops?

Er zijn diverse aanbieders die certificering aanbieden op het gebied van website-beveiliging. WebmasterKeur kan je doorverwijzen zodat je met korting een certificeringstraject kunt opstarten.

Wat doen jullie als mijn bedrijf een negatieve review krijgt?

Alle reviews worden door WebmasterKeur.nl gecontroleerd op echtheid. Als een opdrachtgever niet tevreden is over je dienstverlening nemen we contact met hem en met jou op om de situatie te beoordelen. Als de klacht terecht is, krijg je de mogelijkheid om zelf te reageren op de review zodat je jouw kant van het verhaal kunt toelichten. Let erop dat negatieve reviews een belangrijk instrument zijn voor jouw bedrijf om je dienstverlening te verbeteren.

Mijn bedrijf heeft nog geen online reviews. Kan ik me toch aanmelden voor het Zilver pakket?

Ja, als je bedrijf tevreden klanten heeft die nog geen reviews hebben geschreven, kun je jouw bedrijf toch aanmelden. WebmasterKeur neemt dan in overleg met jou contact op met je opdrachtgevers om de klanttevredenheid te beoordelen en reviews te verzamelen. Als de uitkomst van het onderzoek positief is, wordt je bedrijf toegelaten tot de status Zilver.

Ik ben op zoek naar een goede webmaster. Welke meerwaarde biedt WebmasterKeur.nl voor mij?

WebmasterKeur.nl controleert en beoordeelt webmasters, webdesigners, internetburo's en freelancers. Op deze website vind je alleen bedrijven die aantoonbare ervaring hebben met het ontwerpen, ontwikkelen of beveiligen van websites en webshops. Wij hanteren strenge toelatingscriteria, checken online reviews en houden continu bij of de vermelde bedrijven nog steeds voldoen aan onze eisen. Op WebmasterKeur.nl vind je daarom alleen deskundige, betrouwbare webmasters en internetburo's.

Go on Top